Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669359671

Amistoso (Int.) 669359671 Información oficial sobre el partido 669359671 en Hattrick

06.01.2021 12:30:00

Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido 1 - 5 Cívisváros Alineación oficial del equipo 'Cívisváros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido 4 - 4 Cívisváros Alineación oficial del equipo 'Cívisváros' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,5 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polo Aire F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4, Valentín Vázquez va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Colt Stafford-Frisch arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Himar Bossio del Polo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 51 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Polo va ser a punt de marcar al minut 51, quan el seu jugador Noreno Tello Ortiz va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Colt Stafford-Frisch va rebre molts aplaudiments. Al minut 79 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Cívisváros

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cívisváros prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Levente Barlovics.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Cívisváros sabia com jugar al contraatac, i al minut 48, Levente Barlovics va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 52 minuts quan Ádám Gubán va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 3 per a Cívisváros.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 77 una excel·lent centrada de Bertalan Rezső va arribar a Ákos Golda, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 4 al marcador.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Levente Barlovics de Cívisváros va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Cívisváros quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Levente Barlovics va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.