Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669357804

Amistoso (Int.) 669357804 Información oficial sobre el partido 669357804 en Hattrick

06.01.2021 10:00:00

Kronstadt Alineación oficial del equipo 'Kronstadt' en el partido 1 - 2 Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kronstadt Alineación oficial del equipo 'Kronstadt' en el partido 1 - 1 Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,8 % 75,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kronstadt

Goles Goles

  • 120 Minuto 11 (Gol de falta): Heikki Torvela va donar a Kronstadt un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kronstadt va anar a parar a la dreta de l'atac on en Khaled Heidar, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Norbert Höwt gairebé va marcar per a Kronstadt des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kronstadt va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Norbert Höwt, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Bonaros

Goles Goles

  • 162 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Esteban Viana Infante va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 59.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb 78 minuts jugats, Juan Espalter de Bons va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Miguel Monte de Bons va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Espalter de Bons amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Goya de Bons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.