Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669348552

Amistoso (Int., RC) 669348552 Información oficial sobre el partido 669348552 en Hattrick

06.01.2021 12:25:00

Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 4 - 1 Teutonia Hillegossen 2014 Alineación oficial del equipo 'Teutonia Hillegossen 2014' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 2 - 2 Teutonia Hillegossen 2014 Alineación oficial del equipo 'Teutonia Hillegossen 2014' en el partido
Tiene suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moyatzo Braves

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Diego Fiera, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gustavo Donoso, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Moyatzo.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Calixto Lucio-Villegas es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Moyatzo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jesús Dicastillo des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Calixto Lucio-Villegas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Moyatzo ho intentava per la dreta per mitjà de Diego Fiera, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 219 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Facundo Seivane va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Calixto Lucio-Villegas, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Facundo Seivane de Moyatzo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Teutonia Hillegossen 2014

Goles Goles

  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Hillegossen va reduir l'avantatge rival a 4 - 1, quan André Molendijk va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Corsin Jseli quasi aconsegueix empatar per Hillegossen al minut 22, però Nil Xipell va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 82 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Tício Leoni amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): André Molendijk de Hillegossen es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Corsin Jseli de Hillegossen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Corsin Jseli va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tício Leoni de Hillegossen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.