Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669345857

Amistoso (Int., RC) 669345857 Información oficial sobre el partido 669345857 en Hattrick

06.01.2021 20:15:00

CHAOS BC Alineación oficial del equipo 'CHAOS BC' en el partido 7 - 2 Sporting Seis de Diciembre Alineación oficial del equipo 'Sporting Seis de Diciembre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
CHAOS BC Alineación oficial del equipo 'CHAOS BC' en el partido 7 - 2 Sporting Seis de Diciembre Alineación oficial del equipo 'Sporting Seis de Diciembre' en el partido
Tiene un resultado normal 7.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHAOS BC

Goles Goles

  • 102 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Aytuğ Ethem de CHAOS va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 del partit, el jugador Cristian Guţu de CHAOS va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): CHAOS s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Cristian Guţu per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de CHAOS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kevin Gilhooley va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kevin Gilhooley va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 6 - 2 va pujar al marcador quan CHAOS va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jannes Verver des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cristian Guţu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 2 per a CHAOS.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 60 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Anton Checher va deixar a Ernaut Etxabarribeurko assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CHAOS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bilgehan Lala va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bilgehan Lala de CHAOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian Guţu de CHAOS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sporting Seis de Diciembre

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Wielisław Paszkowski quedar desmarcat i marcar per a Sporting6D al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 137 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Eu Jian Liang la va convertir en gol amb un remat de cap en Rupert Schuit tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 25 el marcador es va actualitzar: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Viggo Skovhus es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Wielisław Paszkowski va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Bonke Heldt va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Daniel Ferens no es va rendir i va fer unes grans aturades.