Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669298681

Amistoso (Int.) 669298681 Información oficial sobre el partido 669298681 en Hattrick

02.01.2021 22:15:00

Village Hill Alineación oficial del equipo 'Village Hill' en el partido 2 - 0 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Village Hill Alineación oficial del equipo 'Village Hill' en el partido 2 - 1 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,1 % 2,1 % 15,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Village Hill

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Harold Innes, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Village es posava per davant!
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 85, el Village va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Justin Fitzgibbon, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Charles Nayak gairebé va marcar per a Village des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Scott Norman, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vern Bancroft de Village va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vern Bancroft. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

La Quinta Del Yogurt

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Josep Andreu quasi aconsegueix empatar per La Quinta al minut 6, però Solomon Dego va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Farrokhshad Pouladi al minut 14 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 235 Minuto 63 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Josep Andreu va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.