Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669290640

Amistoso (Int., RC) 669290640 Información oficial sobre el partido 669290640 en Hattrick

02.01.2021 14:00:00

Paso que arraso Alineación oficial del equipo 'Paso que arraso' en el partido 2 - 1 Calamardo FC Alineación oficial del equipo 'Calamardo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Paso que arraso Alineación oficial del equipo 'Paso que arraso' en el partido 1 - 0 Calamardo FC Alineación oficial del equipo 'Calamardo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paso que arraso

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Antonio 'La bala' Folgado va donar a arraso un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Amb 26 minuts jugats, en Bolesław Dutkiewicz va augmentar l'avantatge de arraso a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Próspero Martín González va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Daniel Gómez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Calamardo FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 68 (Gol de contra de falta): El contraatac de Calamardo va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Fab Bell va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Calamardo, l'equip va recuperar la pilota al minut 14 i va contraatacar. En Stern Michaeli va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 57 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Stern Michaeli, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): Calamardo van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 90 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Fab Bell no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Magdaleno Delgado de Calamardo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.