Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669282835

Amistoso (Int., RC) 669282835 Información oficial sobre el partido 669282835 en Hattrick

30.12.2020 23:40:00

Poneloya Playeros Alineación oficial del equipo 'Poneloya Playeros' en el partido 8 - 7 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
0 / 1 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 0
0 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
45 % Posesión 45' 55 %
41 % Posesión 90' 59 %
Presionar Nivel de táctica: 8 Táctica Presionar Nivel de táctica: 8
Poneloya Playeros Alineación oficial del equipo 'Poneloya Playeros' en el partido 8 - 7 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Poneloya Playeros Alineación oficial del equipo 'Poneloya Playeros' en el partido 1 - 1 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,5 % 69,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Poneloya Playeros

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 92 (Ocasión de falta): En Leonel Santillán es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Leonel Santillán de Poneloya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Manuel Bravo de Poneloya va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Poneloya Gael Martínez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Manuel Jiménez Levita es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Poneloya Alberto Channer, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Manuel Jiménez Levita. El marcador continuava 1 - 0.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Humberto Andara de Poneloya va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 0 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Leonel Santillán de Poneloya va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Gonzalo Hamm de Poneloya va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Silvio Caso anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Poneloya.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): En Fernando Arévalo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Poneloya.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): El jugador de Poneloya Roland Prineas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Manuel Jiménez Levita es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): Spartaco Panzieri va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 056 Minuto 141 (Penalti marcado): El jugador de Poneloya Daniel Mena no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Manuel Jiménez Levita es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.
  • 055 Minuto 143 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Manuel Bravo va clavar el 8 - 7 per a Poneloya amb una precisió mil·limètrica.

Castelldefels

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Despinal de Castelldefels va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Castelldefels, Manuel Jiménez Levita, col·locà la pilota just a les mans d'en Silvio Caso. El marcador: 0 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Pablo Martínez Luna va xutar fora per a Castelldefels, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Antonio Orbaneja de Castelldefels va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Castelldefels, Jesús Fortún, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Anthony Simond va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Juan Despinal xutant per a Castelldefels va fer anar la pilota just on la volia, però Silvio Caso, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Oriol Agustí de Castelldefels, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Silvio Caso en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de Castelldefels, Raoul van Remmen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): En Èric de Febrer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Castelldefels.
  • 056 Minuto 140 (Penalti marcado): El jugador de Castelldefels Alberto García-Arista no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Silvio Caso es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 056 Minuto 142 (Penalti marcado): En Per-Ola Folland anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a Castelldefels.
  • 058 Minuto 144 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Castelldefels, Manuel Jiménez Levita, col·locà la pilota just a les mans d'en Silvio Caso. El marcador: 8 - 7.