Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669276381

Amistoso (Int.) 669276381 Información oficial sobre el partido 669276381 en Hattrick

02.01.2021 14:00:00

Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido 6 - 0 Lonelyriders Alineación oficial del equipo 'Lonelyriders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido 3 - 0 Lonelyriders Alineación oficial del equipo 'Lonelyriders' en el partido
Tiene bastante suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gaucho's Friends

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Gauchos va ser Walery Olbiński.
  • 132 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Gauchos a 2 - 0. Mason Buckby va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25, Gauchos va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Albert Oppitz, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Gauchos va augmentar la diferència quan Mikalaj Radzichanka no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 88 minuts, el tirador de faltes del Gauchos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hugo Boira, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 105 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Hugo Boira rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Vitomir Bratuž, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 6 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, Mason Buckby gairebé va marcar per a Gauchos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Joachim Hautea es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Joachim Hautea. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lonelyriders

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lonelyriders, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Alex Grabmayer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Beat Angehrn de Lonelyriders es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Nicolas Sprecher de Lonelyriders va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.