Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669269912

Amistoso (Int.) 669269912 Información oficial sobre el partido 669269912 en Hattrick

03.01.2021 10:00:00

Crvena Zvezda Malmö Alineación oficial del equipo 'Crvena Zvezda Malmö' en el partido 5 - 1 Sporting Seis de Diciembre Alineación oficial del equipo 'Sporting Seis de Diciembre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Crvena Zvezda Malmö Alineación oficial del equipo 'Crvena Zvezda Malmö' en el partido 1 - 1 Sporting Seis de Diciembre Alineación oficial del equipo 'Sporting Seis de Diciembre' en el partido
Tiene mucha potra 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,0 % 37,4 % 30,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crvena Zvezda Malmö

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Renzo Fagioli va descol·locar totalment la defensa contrària i Giancarlo Baldon no va perdonar i va marcar el 1 - 0.
  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 18 gràcies a la jugada de Gennaro Venturini, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 115 Minuto 21 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 21 minuts de joc, Giancarlo Baldon, corrent com un esperitat, superà primer Nicky Purcell per velocitat, i després el porter posant el 3 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Zvezda va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 27, quan Idris Felah, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 1.
  • 105 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 61, Renzo Fagioli va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Gennaro Venturini que, sense oposició, la va convertir en gol 5 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Gennaro Venturini gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Cvetko Panchevski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gennaro Venturini va rematar alt.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Roope Alamäki de Zvezda va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Zvezda va ser a punt de marcar al minut 83, quan el seu jugador Santino Saetta va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Sporting Seis de Diciembre

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador visitant Artús Redó va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 12 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Abdelhakim Bajini va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Kemen Satrustegi va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Miguel Camero va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Michael Grunddahl no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 250 Minuto 84 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Sporting6D van pujar a rematar. Però en Marco Adam la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.