Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669269501

Amistoso (Int., RC) 669269501 Información oficial sobre el partido 669269501 en Hattrick

02.01.2021 14:00:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 4 - 1 A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido
0 / 1 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 0
0 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
59 % Posesión 45' 41 %
57 % Posesión 90' 43 %
Presionar Nivel de táctica: 9 Táctica Normal
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 4 - 1 A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 2 - 0 A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido
Tiene suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basauri C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 102 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Basauri la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Alberto Buyuque de Basauri amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Renaud Vesin anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a Basauri.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Basauri, Alexandro Acevedo do Río, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de BasauriAdolfo Vinas va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Óscar Escornallón va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 1
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de BasauriDaniel Dello no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Óscar Escornallón es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 1.

A.F.C. Olimpic Bucharest

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Cătălin Turc s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de BucharestGeorge Antonescu va intentar enganyar Jasper Le Dieu amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 0.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Francois Rudenberg de Bucharestés tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de BucharestOvidiu Mălăeru va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.