Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669224793

Promoción 669224793 Información oficial sobre el partido 669224793 en Hattrick

02.01.2021 14:00:00

Ex-Team Alineación oficial del equipo 'Ex-Team' en el partido 2 - 5 Excel.lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel.lent Futbol Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Ex-Team Alineación oficial del equipo 'Ex-Team' en el partido 5 - 5 Excel.lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel.lent Futbol Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,0 % 37,3 % 30,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ex-Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Diodorus Mhita de Ex-Team va aconseguir igualar el partit al minut 32, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 41 gràcies a la jugada de Rodolfo Scanniello, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Breogán Granados quasi marca en una jugada assajada de córner que Benjamín Cava havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Benjamín Cava va disposar d'una bona oportunitat al minut 89, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Excel.lent Futbol Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Reinaldo Udoy quedar desmarcat i marcar per a Excel.lent al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 164 Minuto 42 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Piersandro Padovani va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Jon Ander Kanpo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Excel.lent, Reinaldo Udoy, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ignacio Alacid va augmentar l'avantatge de Excel.lent a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ignacio Alacid va ser l'anotador del 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Acorán Rivas Barón va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Jon Ander Kanpo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Excel.lent va quedar sense poder incrementar el seu marcador.