Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669224620

Promoción 669224620 Información oficial sobre el partido 669224620 en Hattrick

02.01.2021 14:00:00

FC Bello Horizonte Alineación oficial del equipo 'FC Bello Horizonte' en el partido 5 - 1 Girona CF Alineación oficial del equipo 'Girona CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Bello Horizonte Alineación oficial del equipo 'FC Bello Horizonte' en el partido 3 - 0 Girona CF Alineación oficial del equipo 'Girona CF' en el partido
Tiene suerte 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bello Horizonte

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar João Joaquim Nonato, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Horizonte se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 32.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Horizonte va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Diguinho Ramalho des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Horizonte a 3 - 1. Jasper Mutrux va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, Abramo Caveglia va pentinar un córner cap al segon pal que João Joaquim Nonato va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 1.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Horizonte i així augmentar el marcador a 5 - 1 als 71 minuts de joc. Mentre en Konstantin Kuzminskiy el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vittorio Bonomo va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Louis-Philippe Bocquet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Horizonte va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Konstantin Kuzminskiy ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Vittorio Bonomo no va ser aprofitada per en Giampiero Monazza que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local João Joaquim Nonato per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Louis-Philippe Bocquet va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Girona CF

Goles Goles

  • 154 Minuto 63 (Gol de penalti): Girona va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Noel Ibáñez.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Víctor Fonollosa va fer al minut 37 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Servando Xens, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.