Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669224238

Promoción 669224238 Información oficial sobre el partido 669224238 en Hattrick

02.01.2021 14:00:00

CABEZO MARTÍN Alineación oficial del equipo 'CABEZO MARTÍN' en el partido 4 - 2 Ziro Club Sportivo Alineación oficial del equipo 'Ziro Club Sportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CABEZO MARTÍN Alineación oficial del equipo 'CABEZO MARTÍN' en el partido 2 - 0 Ziro Club Sportivo Alineación oficial del equipo 'Ziro Club Sportivo' en el partido
Tiene suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CABEZO MARTÍN

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 12 minuts, el tirador de faltes del CABEZO va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fernando Puerto, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 19 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 19, en Benito Amézaga del CABEZO va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Fernando Puerto que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Manuel Tamariz va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Doru Etveş, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a CABEZO.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Manuel Tamariz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fernando Puerto per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rodrigo Alejandro Dragosetti va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Ziro Club Sportivo

Goles Goles

  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Sportivo va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Aria Beshgard, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 1.
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ramon Bover de Sportivo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): Sportivo van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 25 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Zdzisław Piskuła no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Sportivo van sortir al contraatac al minut 56, però Ramon Bover va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Elduayen de Sportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.