Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669224192

Promoción 669224192 Información oficial sobre el partido 669224192 en Hattrick

02.01.2021 14:00:00

Rayonero Alineación oficial del equipo 'Rayonero' en el partido 3 - 2 A.D.C. Valadouro Alineación oficial del equipo 'A.D.C. Valadouro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayonero Alineación oficial del equipo 'Rayonero' en el partido 1 - 1 A.D.C. Valadouro Alineación oficial del equipo 'A.D.C. Valadouro' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,2 % 6,0 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayonero

Goles Goles

  • 187 Minuto 3 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Rayonero va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 3 va arribar el 1 - 0 quan en Sammuel Cagnie va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 31 (Gol tiro lejano): En Claudio Compagno conduïa pel cercle central i, veient a en Francesc Ramon Comajuncosa desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 2 - 0.
  • 124 Minuto 68 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 68 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Zdzisław Szczyglak llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 8 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 8 podia haver acabat en gol, però Horia-Ştefan Bărăitaru va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 287 Minuto 25 (Ocasión tiro lejano): El Rayonero se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 25, en Sammuel Cagnie va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

A.D.C. Valadouro

Goles Goles

  • 151 Minuto 37 (Gol por el centro): Valadouro van mostrar una bona compenetració quan al minut 37 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Antonio Perazzini va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Valadouro van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 67, quan José Ignacio Marín Martínez va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Valadouro va tenir l'empat a l'abast de la mà quan José Ignacio Marín Martínez es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 239 Minuto 60 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en 钟 (Zhong) 京阳 (Jingyang) va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Lorenzo Mürner per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 75, en un 1 contra 1 amb el porter, però Konrad Lüchtringen va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Siarhej Minin des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Netzer Albert per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 79, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.