Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669210401

Amistoso (Int.) 669210401 Información oficial sobre el partido 669210401 en Hattrick

30.12.2020 12:30:00

Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido 1 - 7 Fc Generation X Alineación oficial del equipo 'Fc Generation X' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido 0 - 8 Fc Generation X Alineación oficial del equipo 'Fc Generation X' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polo Aire F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 10 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Patrik Dobrovits no va poder aturar Colt Stafford-Frisch de Polo, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 10 el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Himar Bossio va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Javier Casalón, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Fc Generation X

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, Generation es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Gercho Karadakov es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gercho Karadakov va augmentar l'avantatge de Generation a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, un xut de Gercho Karadakov des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Fabrizio Pontani va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 52, i va fer pujar el 1 - 4 per a Generation.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Carlo Concas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, Generation va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Gabriel Mircea, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Generation, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Hannes Mays va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Patrik Dobrovits va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 19, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gercho Karadakov es va quedar sol davant del porter, al minut 81. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.