Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669204917

Amistoso 669204917 Información oficial sobre el partido 669204917 en Hattrick

30.12.2020 12:05:00

HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido 7 - 0 Blas de Lezo Alineación oficial del equipo 'Blas de Lezo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido 7 - 0 Blas de Lezo Alineación oficial del equipo 'Blas de Lezo' en el partido
Tiene un resultado normal 6.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HazardTeam

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 14 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ralf Fuchs von Grünfeld. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de HazardTeam a 2 - 0. Roberto Fernández Mugartegui va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Roman Dettlaff va incrementar l'avantatge de HazardTeam amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): HazardTeam va aconseguir el 4 - 0 quan Utku Otuk va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de HazardTeam va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en George Pavel progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 130 Minuto 82 (Gol de falta): Als 82 minuts, Ralf Fuchs von Grünfeld va ampliar l'avantatge de HazardTeam amb un 6 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Osvaldo Franceschi es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 7 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El HazardTeam ho intentava per la dreta per mitjà de Jonathan Haldon, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després George Pavel de HazardTeam va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Blas de Lezo

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Diego Pardo ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.