Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669203562

Amistoso (Int.) 669203562 Información oficial sobre el partido 669203562 en Hattrick

30.12.2020 17:55:00

Partyzant Błonie Alineación oficial del equipo 'Partyzant Błonie' en el partido 3 - 3 Barlovento Alineación oficial del equipo 'Barlovento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Partyzant Błonie Alineación oficial del equipo 'Partyzant Błonie' en el partido 2 - 5 Barlovento Alineación oficial del equipo 'Barlovento' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Partyzant Błonie

Goles Goles

  • 112 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 del partit, el jugador Roberts Bremšs de Partyzant va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Partyzant s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mihnea Vrote que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 37 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Partyzant, atacant per l'esquerra al minut 82, va aprofitar el magnífic llançament de Mihnea Vrote per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): Fryderyk Kupis hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Kuba Palenga havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Jacek Graczkowski va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Partyzant va estar a punt de posar-se per davant al minut 74 però Fryderyk Kupis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Barlovento

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Barlovento va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Rikardas Margis, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Rafael Méndez Mora que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Rikardas Margis que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Barlovento.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 en Rafael Méndez Mora va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Juan Hernanz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Enrico Battisti, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Zaloña de Barlovento va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.