Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669192702

Amistoso (Int.) 669192702 Información oficial sobre el partido 669192702 en Hattrick

30.12.2020 12:30:00

Sporting Seis de Diciembre Alineación oficial del equipo 'Sporting Seis de Diciembre' en el partido 5 - 1 BobRoss forever Alineación oficial del equipo 'BobRoss forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Seis de Diciembre Alineación oficial del equipo 'Sporting Seis de Diciembre' en el partido 2 - 0 BobRoss forever Alineación oficial del equipo 'BobRoss forever' en el partido
Tiene bastante suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Seis de Diciembre

Goles Goles

  • 190 Minuto 11 (Gol de falta): En Vinícius Silva Cabral va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.
  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Sporting6D, atacant per l'esquerra al minut 21, va aprofitar el magnífic llançament de Dominik Lippai per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 130 Minuto 34 (Gol de falta): El gol de falta de Marco Adam sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 34 i ampliar l'avantatge de Sporting6D a 3 - 1.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Rupert Schuit va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Marco Adam va treure un córner llarg cap al segon pal que en Eu Jian Liang, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eu Jian Liang va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vinícius Silva Cabral va rematar alt.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Marco Adam de Sporting6D va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Abelardo Aslaxas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jaime Fillol va enviar un xut des de 40 metres al minut 89, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Wielisław Paszkowski després que el jugador de Sporting6D li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

BobRoss forever

Goles Goles

  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Liuboslav Kosilov era molt més ràpid que el defensa Dominik Lippai. Al minut 18, el jugador de BobRoss va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.