Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669182090

Amistoso (Int., RC) 669182090 Información oficial sobre el partido 669182090 en Hattrick

30.12.2020 12:25:00

Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 4 - 2 Les Fleurs de l'Amour Alineación oficial del equipo 'Les Fleurs de l'Amour' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 2 - 0 Les Fleurs de l'Amour Alineación oficial del equipo 'Les Fleurs de l'Amour' en el partido
Tiene suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moyatzo Braves

Goles Goles

  • 103 Minuto 48 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Gustavo Donoso va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Chuaquín Tebas va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Moyatzo empatava el partit, 2 a 2, al minut 64.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 els aficionats van embogir quan en Marco Zaballos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Moyatzo.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, Víctor Olmo va pentinar un córner cap al segon pal que Mel Urzáiz Castro va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jorge Merino va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Calixto Lucio-Villegas va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Moyatzo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Diego Fiera, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Diego Fiera no oblidarà el que li va passar durant el minut 44. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jorge Merino va fer al minut 53 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Calixto Lucio-Villegas, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Marco Zaballos del Moyatzo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Víctor Olmo va entorpir al marcador d'en Mel Urzáiz Castro per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Les Fleurs de l'Amour

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del Fleurs va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Christophe Drault, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Xavier Margueritte va aprofitar un error defensiu al minut 36, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Fleurs.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Fleurs que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Amaury Le Goff, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.