Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669176868

Amistoso (Int.) 669176868 Información oficial sobre el partido 669176868 en Hattrick

30.12.2020 12:30:00

LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 1 - 5 FC Carlsberg Linz Alineación oficial del equipo 'FC Carlsberg Linz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 2 - 2 FC Carlsberg Linz Alineación oficial del equipo 'FC Carlsberg Linz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,7 % 39,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS MÁS MATAOS

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Christophe Moro va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de MATAOS.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): MATAOS va estar a punt de posar-se per davant al minut 57 però Erik Malvezzi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

FC Carlsberg Linz

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador visitant Yashwant Saxena va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 28 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 187 Minuto 65 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Linz va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 65 va arribar el 1 - 2 quan en Eraldo Caldiero va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 137 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 68 una excel·lent centrada de Javier Morgado va arribar a Eşref Haki, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 3 al marcador.
  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Linz va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Eşref Haki aconseguint el 1 - 4.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Izzaq Faris Khairul Helmi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 8 (Ocasión tiro lejano): Al minut 8 un refús amb el peu d'en Manuel Roca va anar a parar als peus del Artur Żoch que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.