Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669176054

Amistoso (Int.) 669176054 Información oficial sobre el partido 669176054 en Hattrick

30.12.2020 02:00:00

ILoveJesus Alineación oficial del equipo 'ILoveJesus' en el partido 1 - 0 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ILoveJesus Alineación oficial del equipo 'ILoveJesus' en el partido 4 - 0 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ILoveJesus

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): ILoveJesus prenia la batuta de l'encontre al minut 44, quan en Nicolae Radian va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Shi-Reum Pyo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): Jae-Mok Cho quasi marca en una jugada assajada de córner que Nicolae Radian havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Jae-Hyung Park gairebé va marcar per a ILoveJesus des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ki-Jung Gam va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

La Quinta Del Yogurt

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Josep Andreu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de La Quinta que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.