Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669174790

Amistoso (Int., RC) 669174790 Información oficial sobre el partido 669174790 en Hattrick

30.12.2020 12:25:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 3 - 0 Internationale Angst Alineación oficial del equipo 'Internationale Angst' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 2 - 0 Internationale Angst Alineación oficial del equipo 'Internationale Angst' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basauri C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Carlos Alberto Buyuque la va convertir en gol amb un remat de cap en Lucas Escarrer tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 7 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Basauri va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Adolfo Vinas va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lucas Escarrer, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Basauri.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Adolfo Vinas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 14, però una magnífica aturada de Aldis Indulēns va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Adolfo Vinas gairebé va marcar per a Basauri des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Renaud Vesin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Alberto Buyuque de Basauri es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Carlos Alberto Buyuque va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Internationale Angst

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Internationale van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 15, però el xut de Laurenz Held des de l'esquerra va sortir desviat.