Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669174771

Amistoso (Int., RC) 669174771 Información oficial sobre el partido 669174771 en Hattrick

30.12.2020 12:25:00

CABEZO MARTÍN Alineación oficial del equipo 'CABEZO MARTÍN' en el partido 4 - 6 NK Topničari Alineación oficial del equipo 'NK Topničari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CABEZO MARTÍN Alineación oficial del equipo 'CABEZO MARTÍN' en el partido 2 - 4 NK Topničari Alineación oficial del equipo 'NK Topničari' en el partido
Tiene suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,3 % 63,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CABEZO MARTÍN

Goles Goles

  • 102 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Als 18 minuts, una gran jugada per l'esquerra de CABEZO va acabar amb la pilota als peus de Frantzisko Antsorena que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Fernando Puerto va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 23.
  • 104 Minuto 28 (Gol de penalti): CABEZO aconseguia el 3 - 4 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Fernando Puerto al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Frantzisko Antsorena de CABEZO va demostrar les seves habilitats al minut 77 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 4 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Juan Ricardo Segimón va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 50 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Sandro Pisnjak i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a CABEZO, però el xut de Antonio Mar Bravo va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Juan Ricardo Segimón de CABEZO va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rubén Gentil-Lloch es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paul Boşca.

NK Topničari

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 8, el Topničari va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Sönke Kaufbeuren, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Muhamed Soko va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 11, i va fer pujar el 0 - 2 per a Topničari.
  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 25, quan Sönke Kaufbeuren va posar els visitants Topničari per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sönke Kaufbeuren va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, Topničari va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Stig Damkjær, amb un xut sec des de la dreta.
  • 137 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 56 una excel·lent centrada de Rainer Boeck va arribar a Muhamed Soko, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 6 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Omar Tihić va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.