Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669174230

Amistoso (Int.) 669174230 Información oficial sobre el partido 669174230 en Hattrick

30.12.2020 12:30:00

Figueress Alineación oficial del equipo 'Figueress' en el partido 4 - 0 Real Sony Alineación oficial del equipo 'Real Sony' en el partido
4 / 5 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 2
1 / 1 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 0 / 0
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 2
2 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
56 % Posesión 45' 44 %
57 % Posesión 90' 43 %
Tiros lejanos Nivel de táctica: 13Nivel de táctica: 13 Táctica Normal
Figueress Alineación oficial del equipo 'Figueress' en el partido 4 - 0 Real Sony Alineación oficial del equipo 'Real Sony' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Figueress Alineación oficial del equipo 'Figueress' en el partido 2 - 0 Real Sony Alineación oficial del equipo 'Real Sony' en el partido
Tiene suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Figueress

Goles Goles

  • 187 Minuto 36 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Figueress va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 36 va arribar el 1 - 0 quan en Mohd Hambali Dollah va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 119 Minuto 66 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Figueress va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mohd Hambali Dollah va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Figueress va obtenir un penal al minut 73, que va llançar a la perfecció Ilya Shipulev. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 187 Minuto 85 (Gol tiro lejano): En Cliff Bond conduïa pel cercle central i, veient a en Juan Manuel Guantes desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 54 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Figueress tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Guillermo Elejabeitia ho va intentar al minut 54 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mohd Hambali Dollah de Figueress amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vaggos Vourousis de Figueress va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Sony

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Real Lars Griebaum quasi marca al minut 35 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ferdi Mutlukan l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Johann Peter Lieres va intentar anar-se'n per velocitat al minut 83 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Wim Pfeilitzer de Real va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.