Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669119851

Amistoso (Int.) 669119851 Información oficial sobre el partido 669119851 en Hattrick

22.12.2020 18:30:00

ESSM Elsisama Alineación oficial del equipo 'ESSM Elsisama' en el partido 4 - 2 Barlovento Alineación oficial del equipo 'Barlovento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ESSM Elsisama Alineación oficial del equipo 'ESSM Elsisama' en el partido 2 - 2 Barlovento Alineación oficial del equipo 'Barlovento' en el partido
Tiene suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESSM Elsisama

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Paul von Stolberg-Wernigerode de Elsisama, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Gero Kalchgruber la va convertir en gol amb un remat de cap en Thorben Bregmann tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 39 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Elsisama. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Thorben Bregmann xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Elsisama va aconseguir el 4 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Thorben Bregmann, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Niklas Haltmeier que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Elísio Albuquerque gairebé va marcar per a Elsisama des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 68 (Ocasión de falta): Al minut 68, Paul von Stolberg-Wernigerode gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Barlovento

Goles Goles

  • 161 Minuto 13 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Lauri Puukko que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 150 Minuto 89 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Óscar Candenas va reduir les distàncies per al Barlovento amb un bon llançament de falta al minut 89. 4 a 2 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Barlovento va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Carlos Cabelo va quedar-se sol davant el porter Klaus-Jürgen Deutsche, però aquest va poder aturar el xut.
  • 254 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Al minut 44 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Barlovento, però Óscar Candenas no va aconseguir transformar-lo en gol.
  • 252 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Barlovento va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 48 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antxoka Burugorri de Barlovento va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.