Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669111136

Amistoso (Int., RC) 669111136 Información oficial sobre el partido 669111136 en Hattrick

23.12.2020 12:25:00

TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido 9 - 0 Eleven Monkeys Alineación oficial del equipo 'Eleven Monkeys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido 8 - 0 Eleven Monkeys Alineación oficial del equipo 'Eleven Monkeys' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TDA TEAM

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ramon Rouras de TDA TEAM aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Anselmo Padalino estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Fernando Romero va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 18.
  • 130 Minuto 19 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Fedir Gordya va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 19 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Ramon Rouras va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Fedir Gordya va incrementar l'avantatge de TDA TEAM amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Raúl Toro Bravo es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 48 (Gol de falta): Fedir Gordya va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 48 que va ampliar l'avantatge pels locals: 7 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): TDA TEAM va aconseguir el 8 - 0 quan Anselmo Padalino va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Renán Illán va augmentar l'avantatge de TDA TEAM a 9 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Renán Illán es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Ramon Rouras, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Eleven Monkeys