Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669107681

Amistoso (Int.) 669107681 Información oficial sobre el partido 669107681 en Hattrick

23.12.2020 12:30:00

Sporting Seis de Diciembre Alineación oficial del equipo 'Sporting Seis de Diciembre' en el partido 5 - 2 carvhalo Alineación oficial del equipo 'carvhalo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Seis de Diciembre Alineación oficial del equipo 'Sporting Seis de Diciembre' en el partido 4 - 0 carvhalo Alineación oficial del equipo 'carvhalo' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Seis de Diciembre

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Sporting6D prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Xander de Melker va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): Sporting6D va obtenir un penal al minut 27, que va llançar a la perfecció Marco Adam. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): Als 62 minuts de joc, els nois de Sporting6D van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Marco Adam augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sporting6D pel centre va donar un gran resultat: el gol de Xander de Melker va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Miguel Camero, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Sporting6D.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Xander de Melker gairebé va marcar per a Sporting6D des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Marco Adam, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Marco Adam es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Víctor Rubio Sáez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Richard Rodier va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Richard Rodier al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Miguel Camero va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 206 Minuto 60 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Miguel Camero va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

carvhalo

Goles Goles

  • 139 Minuto 37 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Lemuel Guth va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Eu Jian Liang per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 1
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats de carvhalo van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Antonio Gerardo Goretti va anotar el 5 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.