Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 668677354

Amistoso (Int.) 668677354 Información oficial sobre el partido 668677354 en Hattrick

18.11.2020 12:30:00

HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido 1 - 5 FC Hellas Kagran Alineación oficial del equipo 'FC Hellas Kagran' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido 1 - 6 FC Hellas Kagran Alineación oficial del equipo 'FC Hellas Kagran' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HC Blue&White

Goles Goles

  • 100 Minuto 57 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Fernando Cirelluelo va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Fernando Cirelluelo de Blue&White va intentar batre la porteria rival al minut 37 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Prospèr Puigdemont de Blue&White va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Prospèr Puigdemont es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

FC Hellas Kagran

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador de Hellas Thais Svensen va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 33 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Yohan Verstraeten va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 0 - 2 per a Hellas.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Thais Svensen, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Emad Tarabin de Hellas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 54 de partit.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Yvan Bruynseels va augmentar l'avantatge de Hellas a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kornelius Hechenblaikner de Hellas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.