Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 668676891

Amistoso (Int., RC) 668676891 Información oficial sobre el partido 668676891 en Hattrick

18.11.2020 12:25:00

Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 4 - 0 Axel Bau Alineación oficial del equipo 'Axel Bau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 8 - 0 Axel Bau Alineación oficial del equipo 'Axel Bau' en el partido
Es un cenizo 7.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torbeo

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Justo Fonseca va donar a Torbeo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Kristian Theisen va incrementar l'avantatge de Torbeo amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Als 77 minuts de joc, els nois de Torbeo van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Fecund Simó augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, Torbeo va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Raúl Paz, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 22 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Raúl Paz va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Giuseppe Rovedi el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Torbeo ho intentava per la dreta per mitjà de Javier Eroles, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Alcázar hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Francesc Fortó havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Axel Bau

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ettore Bottani ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Giuseppe Rovedi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alejandro Ballester va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Boldoni de Axel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.