Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 668611939

Amistoso (Int., RC) 668611939 Información oficial sobre el partido 668611939 en Hattrick

11.11.2020 12:25:00

Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido 4 - 0 San Giorgio Addis Abeba Alineación oficial del equipo 'San Giorgio Addis Abeba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido 7 - 0 San Giorgio Addis Abeba Alineación oficial del equipo 'San Giorgio Addis Abeba' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conjunto Vacío

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 8 una excel·lent centrada de José Miguel 'El Lobo' Riva va arribar a Óscar 'César' Hervoso, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de La Roja a 2 - 0. Jaime 'Emilio' Echague va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, La Roja va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sven Mørup, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Juan Luis Varela va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 7 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Pablo Briz ja els havia advertit que el porter contrari, en Sergio Zabal, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 19 (Ocasión tiro lejano): El La Roja se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 19, en Eki 'Ice' Telin va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Jaime 'Emilio' Echague es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 287 Minuto 50 (Ocasión tiro lejano): Al minut 50 un refús amb el peu d'en Sergio Zabal va anar a parar als peus del Sven Mørup que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 205 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Manfred 'Ax' Axnix va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de David 'Vendaval' Monroig, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 287 Minuto 66 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de La Roja tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Sven Mørup ho va intentar al minut 66 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Sven Mørup una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Sergio Zabal va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): En José Miguel 'El Lobo' Riva es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

San Giorgio Addis Abeba

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arturo Iturrioz.