Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 668597677

Amistoso (Int.) 668597677 Información oficial sobre el partido 668597677 en Hattrick

11.11.2020 12:30:00

HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido 4 - 0 AC ELENY Alineación oficial del equipo 'AC ELENY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido 2 - 0 AC ELENY Alineación oficial del equipo 'AC ELENY' en el partido
Tiene suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HC Blue&White

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Blue&White va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Adolfo Serna va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Blue&White va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Temel Estelik va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Blue&White va augmentar la diferència quan Adolfo Serna no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Blue&White va obtenir un penal al minut 79, que va llançar a la perfecció Fernando Cirelluelo. 4 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): El Blue&White ho intentava per la dreta per mitjà de Adolfo Serna, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Jock Smith es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Temel Estelik va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alessandro Giuntinelli va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gottlieb Spadaro al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Temel Estelik va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

AC ELENY

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Milan Stojković va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Calixto Osorio Castro no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Dmitriy Ovseenko va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucas Palenzuela de ELENY la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.