Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pabluck cf (990841) - Torbeo (120632) » 668507559: T64/R7

Copa 668507559 Información oficial sobre el partido 668507559 en Hattrick

04.11.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 7

Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido 7 - 6 Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido 2 - 2 Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,3 % 34,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pabluck cf

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Izzat Alatas de Pabluck aconseguir un gol al minut 20 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Izzat Alatas de Pabluck va aconseguir igualar el partit al minut 89, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jere Pyhtinen va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Yves Tubbing va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Thomas Jørgensen es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pabluck va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Izzat Alatas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sebastián Grabiel va estar a punt d'avançar els locals al minut 47 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 es va veure una gran oportunitat per a Pabluck per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Izzat Alatas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jere Pyhtinen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Pabluck va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 92 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jere Pyhtinen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pabluck Rauli Haapalainen va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Pabluck Suyat Arsyad no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Yves Tubbing es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Jere Pyhtinen va clavar el 4 - 4 per a Pabluck amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Pabluck, Izzat Alatas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Andreu Gil de Pabluck va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 6 - 6.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Karol Ładyński de Pabluck, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Yves Tubbing en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.

Torbeo

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 29, quan Kristian Theisen va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 68 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Torbeo. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Justo Fonseca xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Andoni Navarro Ategui va estar a punt de posar per davant a Torbeo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Suyat Arsyad va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Andoni Navarro Ategui que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Torbeo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Ignacio Filomeno va quedar-se sol davant el porter Suyat Arsyad, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Justo Fonseca de Torbeo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Justo Fonseca de Torbeo va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Kristian Theisen va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Torbeo a la tanda de penals: 3 - 4!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Brás Silva anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Torbeo.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Ignacio Filomeno va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Markus Reini, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Suyat Arsyad va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Torbeo i 6 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Torbeo Reinhard Schallhart, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Suyat Arsyad. El marcador continuava 7 - 6.