Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 668506421

Copa 668506421 Información oficial sobre el partido 668506421 en Hattrick

04.11.2020 12:45:00

Logaidea Alineación oficial del equipo 'Logaidea' en el partido 1 - 0 HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Logaidea Alineación oficial del equipo 'Logaidea' en el partido 2 - 0 HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Logaidea

Goles Goles

  • 138 Minuto 98 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ilia Gogsadze va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Aleksi Pitkänen la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Soon-Ho Song de Logaidea va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

HC Blue&White

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): El Blue&White va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 11, però en Adolfo Serna va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Blue&White van sortir al contraatac amb encert al minut 29, però Jasper Rader no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 219 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Adolfo Serna va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Esteban Sánchez Valera, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Blue&White va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jock Smith, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Blue&White que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jasper Rader, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 97 (Ocasión de falta): En Esteban Sánchez Valera va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 97. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alessandro Giuntinelli.
  • 512 Minuto 21 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21 de partit, Alessandro Giuntinelli de Blue&White va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Temel Estelik de Blue&White amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.