Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 668506169

Copa 668506169 Información oficial sobre el partido 668506169 en Hattrick

04.11.2020 12:30:00

TheButterflyWebs.com Alineación oficial del equipo 'TheButterflyWebs.com' en el partido 5 - 0 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TheButterflyWebs.com Alineación oficial del equipo 'TheButterflyWebs.com' en el partido 3 - 1 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
Tiene suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TheButterflyWebs.com

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): TBW s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en Eldan Poraz per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Ogeday Faruk va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de TBW, David Uksusov, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Ogeday Faruk va incrementar l'avantatge de TBW amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Lorenzo Calia la va rematar Bogdan Olaru amb una magnífica volea que va fer pujar per a TBW el 4 - 0.
  • 186 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 5 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del TBW. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en David Uksusov va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ogeday Faruk de TBW va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Sergio Bastida gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manfred 'Ax' Axnix va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Franciszek Flejszer gairebé va marcar per a TBW des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sergio Bastida va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Abraham Iguacel de TBW gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Abraham Iguacel va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yiğit Ulak de TBW va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Conjunto Vacío

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Miguel 'El Lobo' Riva de La Roja va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Haritz Iguzkitza es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 57 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Freek Graas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 208 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Haritz Iguzkitza de La Roja va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a José Miguel 'El Lobo' Riva que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Óscar 'César' Hervoso la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de La Roja havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): La Roja va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 80 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.