Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PSValencia (774082) - CF HAHAN (801373) » 668338072: T64/R5

Copa 668338072 Información oficial sobre el partido 668338072 en Hattrick

21.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 5

PSValencia Alineación oficial del equipo 'PSValencia' en el partido 5 - 3 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
PSValencia Alineación oficial del equipo 'PSValencia' en el partido 3 - 3 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
Tiene suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,8 % 35,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSValencia

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 40, Emil Podsiad de PSValencia empatava el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Florindo Lindoro va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 114 Minuto 75 (Gol de penalti): Després de 75 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al PSValencia, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Emil Podsiad de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!
  • 120 Minuto 98 (Gol de falta): PSValencia va agafar avantatge al minut 98 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Emil Podsiad fent així el 4 - 3.
  • 133 Minuto 108 (Gol por la derecha): Amb 108 minuts jugats, en Fatih Deste va augmentar l'avantatge de PSValencia a 5 - 3 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): PSValencia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 78 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Florindo Lindoro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): El jugador local Matouš Koutenský per poc que no incrementa el marcador al minut 103. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Zenon Kryża va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 113, Emil Podsiad de PSValencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CF HAHAN

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Enrique Toro Bravo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 115 Minuto 48 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 48 minuts de joc, Segismundo Fernández Perdones, corrent com un esperitat, superà primer Zoltán Zimonyi per velocitat, i després el porter posant el 1 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 170 Minuto 74 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Thomas Gimbert al minut 74 va permetre a HAHAN prendre avantatge per 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En William Grioli, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a PSValencia, però Matouš Koutenský no va poder encertar el xut.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Ryszard Pacocha quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): Ryszard Pacocha hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en César Camporrells havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ryszard Pacocha després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alberto Díaz de Perrúa va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 Alberto Díaz de Perrúa va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Hesham Raafat, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 208 Minuto 102 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Thomas Gimbert de HAHAN va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Bas Eykenboom que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.