Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Incompetentes (1419430) - Real Quintana (438035) » 668337791: T64/R5

Copa 668337791 Información oficial sobre el partido 668337791 en Hattrick

21.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 5

Incompetentes Alineación oficial del equipo 'Incompetentes' en el partido 0 - 7 Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Incompetentes Alineación oficial del equipo 'Incompetentes' en el partido 0 - 1 Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Incompetentes

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Incompetentes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Williams Moncayo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Max Göger va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Real Quintana

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Passats 9 minuts de partit, Quintana es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jesús Cisquer es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Vasilis Lascaro va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Germán Vidal Llorente de Quintana va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Isaiah Debling va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 0 - 4 per a Quintana.
  • 137 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de César Zafra-Vázquez la va convertir en gol amb un remat de cap en Jesús Cisquer tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 49 el marcador es va actualitzar: 0 - 5.
  • 184 Minuto 56 (Gol de penalti): Passaven 56 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Dimitrios Eracleous va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, un xut de Dimitrios Eracleous des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 7 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, el Quintana va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Dimitrios Eracleous s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vasilis Lascaro després de 36 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Eric Garau va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Evtim Iliev.