Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pfizers (30614) - TUTU & CUCU & MUMU (1434434) » 668232351: T64/R4

Copa 668232351 Información oficial sobre el partido 668232351 en Hattrick

14.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 4

pfizers Alineación oficial del equipo 'pfizers' en el partido 2 - 3 TUTU & CUCU & MUMU Alineación oficial del equipo 'TUTU & CUCU & MUMU' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pfizers Alineación oficial del equipo 'pfizers' en el partido 0 - 3 TUTU & CUCU & MUMU Alineación oficial del equipo 'TUTU & CUCU & MUMU' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pfizers

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Enar Sandfeldt de pfizers aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Enar Sandfeldt va marcar al minut 78 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Marco Decensi quasi marca en una jugada assajada de córner que Enar Sandfeldt havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pfizers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Albert Kocerba va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de pfizers, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Enar Sandfeldt va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Arian Schurmans va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): pfizers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 88, però el xut de Grácio Rita des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Grácio Rita de pfizers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

TUTU & CUCU & MUMU

Goles Goles

  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 76 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Phil Winstone.
  • 139 Minuto 80 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Freddie Klerkx van servir per superar a l'últim defensor, en Grácio Rita. Tot va acabar amb el 2 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de TUTU cantant "Freddie Klerkx selecció!"
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de TUTU va ser finalitzada des de l'esquerra per Damon MacAlpine al minut 89. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): TUTU va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Camil 'Cammy' Oliva va desviar el xut final de Manuel Luján després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Nahum Odem va marxar de Vilim Pazikuća en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de TUTU van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Nahum Odem va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Roberto Presti, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Damon MacAlpine, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 81 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Enrico Ingenito ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 9 (Tarjeta roja directa): Al minut 9 en Manuel Luján va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Phil Winstone de TUTU la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.