Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nihilism F.C. (1578583) - Carlos Jugon (775687) » 668232291: T64/R4

Copa 668232291 Información oficial sobre el partido 668232291 en Hattrick

14.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 4

Nihilism F.C. Alineación oficial del equipo 'Nihilism F.C.' en el partido 2 - 3 Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nihilism F.C. Alineación oficial del equipo 'Nihilism F.C.' en el partido 2 - 2 Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido
Tiene un resultado normal 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,3 % 20,6 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nihilism F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Emile van Zwieten ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Nihilism es posava per davant 1 a 0.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Nihilism prenia la batuta de l'encontre al minut 56, quan en Bolesław Łosin va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Nihilism va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Gomes Filipe en un 1 contra 1 amb el porter Roman Belokobylskiy, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Tag El Din Habib del Nihilism ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Jorge Gomes Filipe va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Nihilism se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Al minut 101 es va veure una gran oportunitat per a Nihilism per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tomislav Požar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Carlos Jugon

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Alojzy Wit per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, el Jugon va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Vincenzo Guolo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 172 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Passats 104 minuts de partit, Jugon es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Enrico Mauro Senneca es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Peer Fauerby ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Jugon que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jaime 'Pelusa' Roxas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Jon Negelua quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Es duien 103 minuts de partit jugats quan Vincenzo Guolo va estar a punt de posar per davant a Jugon amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mario Rocca va impedir un gol cantat.