Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

spartak lucero (1431251) - Las Canteras Beach (779085) » 667916308: T64/R2

Copa 667916308 Información oficial sobre el partido 667916308 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

spartak lucero Alineación oficial del equipo 'spartak lucero' en el partido 4 - 3 Las Canteras Beach Alineación oficial del equipo 'Las Canteras Beach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
spartak lucero Alineación oficial del equipo 'spartak lucero' en el partido 2 - 1 Las Canteras Beach Alineación oficial del equipo 'Las Canteras Beach' en el partido
Tiene suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,1 % 18,2 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

spartak lucero

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Adrián Velasco Miranda, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Amb 42 minuts jugats, en Vicent Pietx va augmentar l'avantatge de spartak a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Josep Cufí de spartak va aconseguir igualar el partit al minut 87, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 123 Minuto 109 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 109 gràcies a la jugada de Mauro Tiraboschi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Mauro Tiraboschi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Alberto Cadreita havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): spartak va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mauro Tiraboschi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alexander Montt de spartak va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Mauro Tiraboschi es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Mauro Tiraboschi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Philip Slaboch va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mauro Tiraboschi va estar a punt d'acabar en gol al minut 87, però el porter visitant Philip Slaboch va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mauro Tiraboschi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adrián Velasco Miranda va estar a punt d'avançar els locals al minut 100 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Akize Arthaberro de spartak va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josep Beltran es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Las Canteras Beach

Goles Goles

  • 153 Minuto 51 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Fernando Martínez Gil va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Canteras va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 51.
  • 164 Minuto 77 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Roberto Fehlmann de Canteras va marcar de penal l'empat al minut 77.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Armando Romero Olmedo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Canteras va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Roberto Fehlmann va quedar-se sol davant el porter Juan Ignacio Enveij, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Alexander Auestad va marcar al minut 32 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Fernando Martínez Gil va encarar al porter al 38, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 260 Minuto 60 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Roberto Fehlmann, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.