Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico perines (995964) - Dream Team 3 (1581637) » 667915008: T64/R2

Copa 667915008 Información oficial sobre el partido 667915008 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

atletico perines Alineación oficial del equipo 'atletico perines' en el partido 5 - 4 Dream Team 3 Alineación oficial del equipo 'Dream Team 3' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atletico perines Alineación oficial del equipo 'atletico perines' en el partido 1 - 2 Dream Team 3 Alineación oficial del equipo 'Dream Team 3' en el partido
Tiene mucha potra 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 31,1 % 41,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico perines

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Morgan Maunier va donar a atletico un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En José Ramón Sánchez Gómez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): José Ramón Sánchez Gómez gairebé marca per a atletico al minut 37 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adrián Rojas Lobo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Hannibal Knabben una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Arno Lipperts va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Márkó Rozgonyi va estar a punt d'acabar en gol al minut 85, però el porter visitant Arno Lipperts va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 98 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Óscar Villarmea va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 221 Minuto 108 (Ocasión por el centro): En Jorge Robles del atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de atletico, Alfred Romero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Óscar Villarmea va xutar fora per a atletico, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de atletico, Baheyyi Akesbi, col·locà la pilota just a les mans d'en Arno Lipperts. El marcador: 2 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Jorge Robles de atletico va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Adrián Rojas Lobo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a atletico.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Márkó Rozgonyi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de atletico Bertrand Fourage no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Arno Lipperts es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.

Dream Team 3

Goles Goles

  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 77 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Waldo Warlitz marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Hamish Alston quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Es duien 83 minuts de partit jugats quan Francesco Jseli va estar a punt de posar per davant a Dream amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Angel Ralenkov va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 114 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 114, quan en Sebastian Otczyk va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ronny Schroé.
  • 511 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Emirhan Akyürek de Dream es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Arno Lipperts de Dream, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Angel Ralenkov en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Dream Ronny Schroé no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Angel Ralenkov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Dream 高 (Gao) 英泉 (Yingquan) va intentar enganyar Angel Ralenkov amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Emirhan Akyürek, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Angel Ralenkov va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Dream i 2 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Francesco Jseli de Dream va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Manus Hannon de Dream és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 4.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Giuseppe Giordano xutant per a Dream va fer anar la pilota just on la volia, però Angel Ralenkov, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.