Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

darcksite (801999) - Canteras Team (991100) » 667912734: T64/R2

Copa 667912734 Información oficial sobre el partido 667912734 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

www.imperial.cat Alineación oficial del equipo 'www.imperial.cat' en el partido 1 - 2 Canteras Team Alineación oficial del equipo 'Canteras Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
www.imperial.cat Alineación oficial del equipo 'www.imperial.cat' en el partido 3 - 2 Canteras Team Alineación oficial del equipo 'Canteras Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,9 % 12,8 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

www.imperial.cat

Goles Goles

  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): En Anastasio Neferov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al imperial, un peu providencial d'en Raúl Urones va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Canteras. La jugada d'estratègia del imperial per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gerardo Monis Beltrán va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Víctor Manuel Rosales del imperial ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Andre Lubbren de imperial va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 63, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gerardo Monis Beltrán hauria d'haver estat gol al minut 89 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Canteras Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jere Paappanen va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51, un xut de Akwasi Boadu des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Bernardino Basualdo va fer al minut 24 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en 廖 (Liao) 泉風 (Quanfeng), enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Akwasi Boadu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marcel Turenhout va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Canteras que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Akwasi Boadu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Jere Paappanen va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en 廖 (Liao) 泉風 (Quanfeng), es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, 廖 (Liao) 泉風 (Quanfeng) va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marcel Turenhout va estar atent i va desviar la pilota a córner.