Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palmeira Balompé (1600785) - Ud Ibizaa (795282) » 667911438: T64/R2

Copa 667911438 Información oficial sobre el partido 667911438 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

Palmeira Balompé Alineación oficial del equipo 'Palmeira Balompé' en el partido 0 - 7 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Palmeira Balompé Alineación oficial del equipo 'Palmeira Balompé' en el partido 1 - 4 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palmeira Balompé

La Rustidora

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ludwik Maciuszek es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, un xut de Chiscu Cao de Benos des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Almar te Brömmelstroet de Rusti va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 135 Minuto 38 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Ludwik Maciuszek de Rusti va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 4.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ludwik Maciuszek va augmentar l'avantatge de Rusti a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Rusti va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Silas Haneforth, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 6.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Chiscu Cao de Benos de Rusti l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Rusti van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Paulino Mendes Jorge, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Ludwik Maciuszek va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.