Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EL RETORNO.QUERO.TEAM (993819) - Cremoso Team (779940) » 667911337: T64/R2

Copa 667911337 Información oficial sobre el partido 667911337 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

EL RETORNO.QUERO.TEAM Alineación oficial del equipo 'EL RETORNO.QUERO.TEAM' en el partido 0 - 5 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
EL RETORNO.QUERO.TEAM Alineación oficial del equipo 'EL RETORNO.QUERO.TEAM' en el partido 0 - 7 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL RETORNO.QUERO.TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Stanisław Grajper de RETORNO.QUERO.TEAM es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 35, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Cremoso Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 18, quan Juan Antonio Pidal va posar els visitants Cremoso per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del RETORNO.QUERO.TEAM. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Simon Rapicault la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cremoso es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 24.
  • 180 Minuto 28 (Gol de falta): Al minut 28, una falta xutada per Pablo Ramas va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Cremoso. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 59 de partit va donar a Cremoso l'avantatge per 0 - 4. Pablo Ramas en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Zalán Kolos va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Cremoso va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Jesús Àngel Ballbé va quedar-se sol davant el porter Edgar De Cauwer, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Sergio Vallejoller, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 55 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cremoso va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jesús Àngel Ballbé, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jesús Àngel Ballbé va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Uche Swift de Cremoso la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.