Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

(-51322874) - Carlos Jugon (775687) » 667911008: T64/R2

Copa 667911008 Información oficial sobre el partido 667911008 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 7 Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

Carlos Jugon

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alojzy Wit es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Agustí Desmai, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alojzy Wit, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Joan Clua va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, un xut de Jonay Fenollar des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Bert Williams de Jugon va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Agustí Desmai de Jugon l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 84 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Jugon a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Paul Carré va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alojzy Wit es va quedar sol davant del porter, al minut 27. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Alojzy Wit va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Aravo Hernández va estar atent i va desviar la pilota a córner.