Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Crisis? Y que crisis... (434812) - Pipas FC (1587650) » 665312664: T64/J14/VII

Liga 665312664 Información oficial sobre el partido 665312664 en Hattrick

26.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VII.995 (39031)

Crisis? Y que crisis... Alineación oficial del equipo 'Crisis? Y que crisis...' en el partido 3 - 1 REAL MADRID MK Alineación oficial del equipo 'REAL MADRID MK' en el partido
Cosmin Guţu (10') 1 - 0
Sadriddin Yusupov (60') 2 - 0
Cosmin Guţu (82') 3 - 0
3 - 1 David Villa (85')
Crisis? Y que crisis... Alineación oficial del equipo 'Crisis? Y que crisis...' en el partido 3 - 1 REAL MADRID MK Alineación oficial del equipo 'REAL MADRID MK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Crisis? Y que crisis... Alineación oficial del equipo 'Crisis? Y que crisis...' en el partido 1 - 3 REAL MADRID MK Alineación oficial del equipo 'REAL MADRID MK' en el partido
Tiene suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crisis? Y que crisis...

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del crisis... contenien la respiració mentre en Cosmin Guţu s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 60 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de crisis... al minut 60, que va llançar ajustat al pal en Sadriddin Yusupov. 2 - 0 pels locals.
  • 108 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 82, en Pere Lluís Piqué la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Cosmin Guţu que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de crisis... va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Cosmin Guţu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Sadriddin Yusupov, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Koldo Elortondo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Sadriddin Yusupov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Giorgio Besuschi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Climent Xaubet de crisis... la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

REAL MADRID MK

Goles Goles

  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de David Villa va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el MADRID va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 3 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 3, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 25, en un 1 contra 1 amb el porter, però Alexandre Guillotin va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Óscar Romero Hernández des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en David Villa quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alfred Gomis va fer una magnífica centrada, però la rematada de Roberto Aparacio va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 87, quan un error defensiu va deixar Paco Gros completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 250 Minuto 88 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de MADRID van pujar a rematar. Però en Alfredo Pérez-Blanco la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Óscar Romero Hernández de MADRID no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Romero Hernández de MADRID va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.