Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.C. Moscardó (777152) - plux fc (795836) » 665304155: T64/J2/VII

Liga 665304155 Información oficial sobre el partido 665304155 en Hattrick

03.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VII.844 (38880)

Little Cake Alineación oficial del equipo 'Little Cake' en el partido 3 - 1 F.C Aportazos Alineación oficial del equipo 'F.C Aportazos' en el partido
0 - 1 Raúl Marchán (41')
Tomàs Tauler (61') 1 - 1
Teodor Jelečevič (77') 2 - 1
Pepe Ventura (86') 3 - 1
Little Cake Alineación oficial del equipo 'Little Cake' en el partido 3 - 1 F.C Aportazos Alineación oficial del equipo 'F.C Aportazos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Little Cake Alineación oficial del equipo 'Little Cake' en el partido 5 - 0 F.C Aportazos Alineación oficial del equipo 'F.C Aportazos' en el partido
Tiene mala suerte 5.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Little Cake

Goles Goles

  • 112 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Little s'esgargamellaven dempeus per esperonar Tomàs Tauler que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 61 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Little s'avançava al marcador al minut 77, després d'un rebot que va caçar en Teodor Jelečevič per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 115 Minuto 86 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Yeray Bagazgoitia no va poder aturar Pepe Ventura de Little, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 86 el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Arron Ingleby va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Alexander Aristizábal arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Little va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alexander Aristizábal en un 1 contra 1 amb el porter Cristian Laguna Guillén, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Teodor Jelečevič, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Leon Knuff de Little va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benoît Dely de Little amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C Aportazos

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Aportazos agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Raúl Marchán amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, un refús desafortunat de Tatu Keskiniva, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jaime Oliveros no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Raúl Marchán va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Raúl Marchán de Aportazos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 51 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Jaime Oliveros va marcar al minut 67 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Joan Anton Aix va entorpir al marcador d'en José Barquero Estevan per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Achraf El-Aïssaoui per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 84, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.