Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Selección Aragonesa de Fútbol (1460530) - Catllar Crancs (1581378) » 665297724: T64/J4/VII

Liga 665297724 Información oficial sobre el partido 665297724 en Hattrick

17.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VII.729 (38765)

Toro de Osborne Alineación oficial del equipo 'Toro de Osborne' en el partido 3 - 1 Catllar Crancs Alineación oficial del equipo 'Catllar Crancs' en el partido
Pedro Honorato (6') 1 - 0
Théau Vandenabeele (28') 2 - 0
Manuel Villaspasa (31') 3 - 0
3 - 1 Jaume Pifarré (42')
Toro de Osborne Alineación oficial del equipo 'Toro de Osborne' en el partido 3 - 1 Catllar Crancs Alineación oficial del equipo 'Catllar Crancs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Toro de Osborne Alineación oficial del equipo 'Toro de Osborne' en el partido 2 - 1 Catllar Crancs Alineación oficial del equipo 'Catllar Crancs' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,8 % 35,5 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toro de Osborne

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): El Osborne era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Pedro Honorato va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Osborne va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Théau Vandenabeele des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31 en Manuel Villaspasa va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Danilo Malavé haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Osborne al minut 34.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Honorato va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Felipe Valdés es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Mario Federico Pompili de Osborne va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Catllar Crancs

Goles Goles

  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Catllar seguien lluitant fins al final. Al minut 42, fruit d'aquests esforços, Jaume Pifarré va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Ramón Rojas Sánchez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Benjamín Castellano, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Catllar van seguir progressant per la banda dreta. Felipe Rizo va tenir la seva oportunitat al minut 35, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 69, quan un error defensiu va deixar Douglas Chan completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 70 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Vikentiy Kornoukhov amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Felipe Rizo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Benjamín Castellano no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramón Rojas Sánchez.