Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reial Club Deportiu Mallorca (1587864) - Ustrem (777068) » 665292945: T64/J13/VII

Liga 665292945 Información oficial sobre el partido 665292945 en Hattrick

19.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VII.643 (38679)

Papanatas FC S.L. Alineación oficial del equipo 'Papanatas FC S.L.' en el partido 0 - 3 UDPuertollano Alineación oficial del equipo 'UDPuertollano' en el partido
0 - 1 Dagang bin Hj Hafeez (2')
0 - 2 Davide Candura (24')
0 - 3 Árpád Megyei (72')
Papanatas FC S.L. Alineación oficial del equipo 'Papanatas FC S.L.' en el partido 0 - 3 UDPuertollano Alineación oficial del equipo 'UDPuertollano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Papanatas FC S.L. Alineación oficial del equipo 'Papanatas FC S.L.' en el partido 1 - 1 UDPuertollano Alineación oficial del equipo 'UDPuertollano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,8 % 33,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Papanatas FC S.L.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Papanatas Donato Xira quasi marca al minut 18 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Simeón Guezala l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 208 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): César Leiva de Papanatas va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Donato Xira que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dimitar Stoichkov de Papanatas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

UDPuertollano

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a UDP prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Dagang bin Hj Hafeez.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Davide Candura, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Árpád Megyei va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de UDP i marcant el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Árpád Megyei va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sabas Oímbra després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Armando Serrano Rubiera va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastian Winterstein de UDP es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.