Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polona Athletic Club (1371874) - Maximus City (120402) » 665291885: T64/J14/VII

Liga 665291885 Información oficial sobre el partido 665291885 en Hattrick

26.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VII.624 (38660)

Altos elfos bolskan Alineación oficial del equipo 'Altos elfos bolskan' en el partido 1 - 1 Nivar CF Alineación oficial del equipo 'Nivar CF' en el partido
Ximun Irigoien (44') 1 - 0
1 - 1 Tarık Sarıasma (77')
Altos elfos bolskan Alineación oficial del equipo 'Altos elfos bolskan' en el partido 1 - 1 Nivar CF Alineación oficial del equipo 'Nivar CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Altos elfos bolskan Alineación oficial del equipo 'Altos elfos bolskan' en el partido 1 - 2 Nivar CF Alineación oficial del equipo 'Nivar CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,0 % 0,6 % 89,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Altos elfos bolskan

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Ximun Irigoien va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de bolskan i marcant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Julio San Millán Díez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de bolskan se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Soenke Meixner. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Soenke Meixner! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de bolskan va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Soenke Meixner, però el porter rival va fer una gran aturada.

Nivar CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): En Bogdănel Sărăcuţu va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Tarık Sarıasma la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Mario Centurión va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Bruno Saccoccia va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 42 (Ocasión de falta): El Nivar va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 42 amb un llançament de falta perillós. En Bruno Saccoccia però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, un refús desafortunat de Federico Acerete Guillén, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mirosław Pigoń no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 52, en un 1 contra 1 amb el porter, però Federico Acerete Guillén va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Bruno Saccoccia des de l'esquerra.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Bruno Saccoccia va estar a punt de posar per davant a Nivar amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Federico Acerete Guillén va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Tarık Sarıasma va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Federico Acerete Guillén, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Plàcid Segarra de Nivar es va guanyar la targeta groga merescudament.