Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shanghai SIPG (989659) - F.C. Sesamo (1418205) » 665291721: T64/J1/VII

Liga 665291721 Información oficial sobre el partido 665291721 en Hattrick

26.09.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / VII.622 (38658)

Caroafi CF Alineación oficial del equipo 'Caroafi CF' en el partido 1 - 0 New Baldric United Alineación oficial del equipo 'New Baldric United' en el partido
Michael Stransky (78') 1 - 0
Caroafi CF Alineación oficial del equipo 'Caroafi CF' en el partido 1 - 0 New Baldric United Alineación oficial del equipo 'New Baldric United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Caroafi CF Alineación oficial del equipo 'Caroafi CF' en el partido 3 - 0 New Baldric United Alineación oficial del equipo 'New Baldric United' en el partido
Tiene mala suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caroafi CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Caroafi contenien la respiració mentre en Michael Stransky s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Fabio Malpaso va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Óscar Barro! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Javier Rodríguez va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Alejandro Ramos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64, Reza Mozaffarifard arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Michael Stransky. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Aldonius Jokubavičius gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Ramos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

New Baldric United

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Baldric va anar a parar a la dreta de l'atac on en Felipe Muñoz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Baldric que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pedro Noreña, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Noreña de Baldric la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.